mken+ 389 (0)2 3 233 733
·
info@gicev.com.mk
·
Mon - Fri 09:00-17:00
Контактирајте не

ПОСВЕТЕНОСТ И ПРАКТИЧНОСТ Ние ги разбираме Вашите проблеми и потреби и обезбедуваме решение или совет кој што е практичен и кој што помага за постигнување на Вашите цели. Контактирајте не НАВРЕМЕНА РЕАКЦИЈА Нашата реакција на барањата на нашите клиенти е 1 (еден) ден – без исклучоци. Контактирајте не

ЗА НАС

Основана во 2007 година АДВОКАТСКАТА КАНЦЕЛАРИЈА ГИЧЕВ денес е препознатлива по обезбедување квалитетни услуги на физички и правни лица во сите правни области со посебен акцент на трговското и корпоративното право за потребите на домашни и странски компании во Република Северна Македонија. Независно дали станува збор за тековни работи или за софистицирани стратешки зделки АДВОКАТСКАТА КАНЦЕЛАРИЈА ГИЧЕВ претставува доверлив партнер на клиентите за решавање на сите прашања поврзани со нивните инвестиции и бизнис операции.

Нашите принципи на работа се:

ПОСВЕТЕНОСТ И ПРАКТИЧНОСТ

Ние ги разбираме Вашите проблеми и потреби и обезбедуваме решение или совет кој што е практичен и кој што помага за постигнување на Вашите цели.

ДОВЕРБА

Нашиот интерен систем на управување и контрола овозможува обезбедување на правилна и соодветна правна помош.

КОНТИНУИТЕТ И СТАБИЛНОСТ

Од основањето до денес непрекинато обезбедуваме квалитетна правна помош. Стручната и совесната правна помош е секогаш достапна за нашите клиенти.

СЕОПФАТНОСТ И ЕФИКАСНОСТ

Со помош на нашата мрежа на надворешни соработници и контакти обезбедуваме навремена и комплетна правна помош во сите сфери на правото.

НАВРЕМЕНА РЕАКЦИЈА

Нашата реакција на барањата на нашите клиенти е 1 (еден) ден – без исклучоци.

НЕЗАВИСНОСТ И ИНТЕГРИТЕТ

Независно од видот и тежината на случајот, нашите принципи на работа секогаш се исти и насочени кон обезбедување на непристрасна, независна и стручна правна помош, во согласност со совесното разбирање на правото и во согласност со законот.

Нашиот интегритет при обезбедувањето на правната помош, како највисок атрибут на чесноста и правeдноста, поттикнува отворена комуникација со нашите клиенти, која секогаш води до посакуваните резултати.

КОНТАКТ

  УСЛУГИ

  АДВОКАТСКАТА КАНЦЕЛАРИЈА ГИЧЕВ континуирано работи во насока на обезбедување на квалитетни правни услуги на сите клиенти, независно дали станува збор за правни или физички лица.

  ГРАДЕЖНО ПРАВО

  Нашата канцеларија ги советува сите сектори на градежната индустрија, вклучувајќи сопственици, инвеститори, изведувачи, подизведувачи и архитекти.

  Дознај повеќе

  ПРАВО НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ

  Како овластен застапник, регистриран за застапување во областа на индустриската сопственост во Државниот завод…

  Дознај повеќе

  УПРАВНО ПРАВО

  Усогласувањето со ригорозните законски регулативи, без доверлив партнер, може да биде голем предизвик за компаниите…

  Дознај повеќе

  ТРГОВСКО ПРАВО И КОРПОРАТИВНО ПРАВО

  Искуството и праксата стекнати при спроведените голем број на национални и прекугранични деловни трансакции и овозможува…

  Дознај повеќе

  ГРАЃАНСКО ПРАВО

  Со оглед на сеопфатното разбирање и континуираното надградување на познавањата на прописите од областа на граѓанското право…

  Дознај повеќе

  ТРУДОВО ПРАВО

  Од застапување во работни спорови и прашања кои се движат од заштита на приватноста до помош при издавање на дозволи за…

  Дознај повеќе

  ·   Mon – Fri 09:00-17:00